Velkommen november


Velkommen november

Oktober glir ut av året og et dempet lys favner november. Dette er en overgang til en stille tid omgitt av myk tåke og tidlige kvelder. Det er rom for å dvele i denne ettertenksomhetens årstid.

En herlig tid! Noen dager er det sol og klart, hvor den kjølige høstluften gjør fargene sterke og varierte, mens andre dager ligger det myk skådde over jordene, og alle fargene blir dempede og myke. Begge deler er høst – og like vakre. Bærplukking og soppsankingen er tilbakelagt nå, og fryseren har igjen fått påfylling med godsaker fra naturen.

Roen fra en søvnig høst gjør noe med oss. Lysten til å krype opp i sofaen med et mykt pledd eller gå tidlig til sengs med en god bok, øker proporsjonalt med innetemperaturen.

Kos

Kos. Et ord som rommer mye av det en høst skal romme; nærhet og varme, smakfull mat fra høstens råvarer og hygge rundt et bord. Enten familien samles foran peisen med tapasretter eller man inviterer gode venner på høst-gryte, så er det kosen det handler om. Å komme sammen.

Den gode følelsen

Vi kan hente frem den gode følelsen av høst ved måten vi setter sammen farger, tekstiler og pynt. Denne høsten viser interiørtrendene bruk av mer farger og mønstre på både tekstiler og tapeter. Dette finner du selvfølgelig også i våre vakre sengetøykolleksjoner. Veggene ønsker de fleste i dempede farger, mens vi går litt lenger med å leke oss med farger på tekstilene. Dype, mettede fargetoner finner du flere av i høstens brede utvalg. De fleste med en støvete undertone og i vekslende blanke og matte overflater. Vi speiler også trendbildet med nydelige, rike mønster.

Taktil opplevelse 

Å benytte tekstiler i innredningen skaper en lunhet og en helt egen stemning i et soverom. Ekstra fint er det å blande ulike kvaliteter, det være seg sateng, lin, ull eller flanell. Det gir et spennende uttrykk og en god taktil opplevelse. I en tid hvor lyd og bilde påvirker oss med konstante signaler og teknologien i økende grad fristiller oss fra digital berøring, søker vi parallelt til andre steder der våre behov for nettopp det sanselige og taktile blir tilfredsstilt.

La det blomstre

Blomster er også med på å skape en god stemning i soverommet. Unn deg en høstbukett; det gir glede å komme inn i et soverom med vakre blomster. En av mange små ting som kan gjøre hverdagen større og mer betydningsfull.

Et bløtt teppe av moden høst legger seg snart over trett jord, som om den lukker seg til hvile for å samle nye krefter til et nytt år. Det er med andre ord på tide å krype til køys i en stor dundyne omfavnet av et lekkert sengetøy.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.