Velkommen

Det er en glede å ønske deg velkommen til våre nye nettsider og ikke minst våre nye Inspirasjonssider. Her håper vi å gi deg god og nyttig informasjon om alle våre flotte produkter og merkevarer i vårt brede sortiment.Og, kanskje aller mest; vi ønsker å gjøre oss fortjent til din oppmerksomhet ved å dele opplevelser, vise hvem vi er og det vi tror på. Mene noe og stå for det. Vi vil formidle historier fra vår bedrift slik at du kan bli enda bedre kjent med oss. Vi er nemlig et mangfold, bestående av alle våre merkevarer fra våre dedikerte designere og samarbeidspartnere; Borås Cotton, Turiform, Halvor Bakke, Norsk Dun og Moomin. Og flere skal vi bli...

Våre produkter er håndverk fra start til slutt. Enten det gjelder våre dundyner og -puter eller spesialdesignede sengetøys- og baderomskolleksjoner. Vi benytter derfor kun de beste kvalitetene på alt vi produserer og det ypperste av høyteknologisk utstyr i våre produksjonslinjer.

Vi er stolte av å være Norges ledende produsent av dundyner og -puter, og stiller store krav til å oppfylle sertifiseringer og utøve kvalitet i alle disse ledd. Fremover ønsker vi å vise deg både hvorfor og hvordan.Foruten å dele spennende nye produktlanseringer fra våre merkevarer her på Inspirasjonssidenene ønsker vi å inspirere deg til å få et hjem du kan trives i. Her vil du finne oppdateringer av interiørtrender, reportasjer fra aktuelle messer, trendseminarer og innblikk fra fabrikkbesøk. Det blir gode råd om bl.a hva du bør gjøre med vinterdynen før du pakker den vekk for sesongen, eller hvordan du kan få glatt sengetøy, uten å stryke. Du vil få muligheten til å følge utvalgte designere fra idé til ferdig produkt og bli med på fotografering av våre kolleksjoner.

Det blir en glede å vise deg et nærbilde av hvordan vi jobber og hvor viktig hver enkelt del av produksjonsleddet er for det endelige produktet du kan ha glede av i ditt hjem. 

Vi er entusiaster og lidenskapelig opptatt av vår bedrift og vår bransje. Med en ærlig stemme ønsker vi å dele våre opplevelser slik at du kan bli bedre kjent med oss. Vi tror på autentisitet og ærlighet. Med det i ryggsekken streber vi kontinuerlig til å utvikle oss.

Håper du blir med oss videre på veien


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.