Bli bedre kjent med: Cecilia

Velkommen inn i vår verden! Nordicform ønsker at du kan bli bedre kjent med våre fantastiske medarbeidere. På hver sin måte er de med på å skape vakre produkter du kan ha glede av i ditt hjem. Ved å dele og vise hva vi jobber med håper vi at du kan se hvem vi er, hva vi står for og hvilke verdier vi har. Vi tror på at alle ansattes stemme betyr alt for helheten. Hver og en legger sitt aller beste, både profesjonelt og personlig i hvert enkelt produkt de jobber med.
 

Bli bedre kjent med: Cecilia

Cecilia er en av våre dyktige designere og har vært ansatt hos oss siden 2016. Som Design koordinator og Print designer går hennes jobb ut på å designe og tegne mønster og jobbe med produktutvikling, samt å teknisk utføre oppgaver for øvrige designere.
 

- Det jeg er mest fornøyd med i jobben min er at det aldri er kjedelig. Vi gjør alltid noe nytt, så det er alltid spennende. Og så synes jeg at jeg har vært heldig som har delt kontor med Jane og Trine, som jeg blir glad av hver gang jeg ser dem.
 

- Som utdannet Surface pattern- og tekstildesigner får jeg ett tydelig resultat av mitt arbeide, i form av et fysisk produkt. Det er veldig gøy og det er jo givende for da behøver man ikke fundere på om man faktisk har gjort noe viktig på jobben for det ser man tydelig! Jeg er veldig nøye og vil at ting ska gå riktig for seg, så jeg dobbeltsjekker ganske mye, det kan påvirke i form av merarbeid og tidsbruk iblant, men har vi perfekte produkter så blir jo kundene mer fornøyd og det øker i forlengelsen vår omsetning, win-win.


- Jeg elsker alt som vi har som er 100% naturmateriale og økologisk bomull. Det er fint å jobbe for en bedrift som streber etter å holde en høy etisk standard.

- Mine favorittprodukter må være putetrekket Elisir fra Borås Cotton. Puten er i lin/bomull og kanten er 100% bomull og er nesten perfekt, men det er klart at om det hadde vært et perlebroderi av en sebra på den så hadde den vært helt perfekt, hehe.

- Så er jeg selvfølgelig veldigt stolt over Moomin-putene som jeg har designet på egen hånd, og de nya som kommer til våren liker jeg enda bedre.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.