Bli bedre kjent med: Eswaran


Velkommen inn i vår verden! Nordicform ønsker at du kan bli bedre kjent med våre fantastiske medarbeidere. På hver sin måte er de med på å skape vakre produkter du kan ha glede av i ditt hjem. Ved å dele og vise hva vi jobber med håper vi at du kan se hvem vi er, hva vi står for og hvilke verdier vi har. Vi tror på at alle ansattes stemme betyr alt for helheten. Hver og en legger sitt aller beste, både profesjonelt og personlig i hvert enkelt produkt de jobber med.Eswaran er husets web- og grafiske designer samt fotograf, og har vært ansatt i Nordicform siden 2016. Han er ansvarlig for å holde nettsidene våre i sjakk til enhver tid, både visuelt og praktisk. Det har vært en stor jobb å lage firmaets nye nettsider, og i samarbeid med flere dyktige medarbeidere på huset har Eswaran mye av æren for at de har blitt så bra. - Jeg er fornøyd med miljøet og at jeg får lov til å styre min egen arbeidsdag selv.

 

I vårt fotostudio tar også Eswaran produktfoto. - Den jobben jeg gjør er f.eks. synlig på de fleste av våre produktemballasjer og websiden.
Det er viktig med tydelig informasjon på pakningene, med gode bilder og godt synlige sertifiseringer.Av våre produkter har Eswaran som topp favoritt dundynen byNight Grand Luxus,
100 % europeisk Muscovy dun fylt i høykvalitets bomullsbatist. Sengetøyet Lykke i marineblått og baderomsserien Skifer er også høyt opp på favorittlisten.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.