Høstens nyheter

Det er noe forfriskende ved høsten selv om kveldene blir kortere og duggen ligger som et slør over bakken om morgenen. Høstens farger i naturen er noe helt spesielt og vi som jobber med design synes selvsagt at det er spennende å kunne bruke dype og rike farger som følger høstens trender.

Sengesettet i Turiform design Sol

 Fredrik   Ellasengeteppe annonse

Grønn er en av høstens store farger, og vi får leke i alle nyanser fra den dype petrolen til den lysere sjøgrønne. Grønn er både livsbejaende og jordnært og gir energi. Bare tenk på deilige grønnsaker, store plener og høye hekker. Det er en farge som vi omgir oss med gjennom hele livet og som finnes helt naturlig rundt oss – over alt - hva er vel bedre enn å bruke fargen inne.*

Sengesett Fredrik i Oliven

    

I Norge har vi lange tradisjoner med hvilke tekstiler vi liker i forskjellige årstider, og det er ingen tvil om at flanell er en stor favoritt for høst og vinter. I våre naboland er det sjelden vare da de synes det blir for varmt mens vi koser oss glugg i hjel. Halvor Bakke elsker flanell om vinteren og en av høstens nyheter er Sir Edward i en fantastisk garnfarget kvalitet som er myk og deilig. Halvor Bakke er etter hvert også kjent for sine deilige nattskjorter, og den kommer nå i den samme fantastiske flanellen som i sengetøyet. Fargene er dempet og høstlige og Byron nydelig velur  kommer nå også i fargen Dusty Olive.

Sir Edward

Lord Francis
Design Lord Francis i TC 400 i nydelig design er en av høstens nyheter fra Halvor Bakkes kolleksjon Bedtime Story.

Teksturer og taktilitet er viktig, og det tilfører noe som gjør at vi får lyst til å kjenne og føle på tekstilen. Det gir også kontraster selv om det er ensfarget eller ton i ton, og det er gjerne alle elementene i kombinasjon som gir den optimale opplevelsen og følelsen av velvære.

Michiko
En av høstens lekre nyheter er sengetøyet i Borås Cotton i designet Michiko i kombinasjon med Toulon sengeteppe og puter i 100 % lin.

Alle nyanser av brun og beige – og gjerne med varme og gylne undertoner – er lune og gode farger å bruke på soverommet, og i kombinasjon med gylne metaller blir det helt fantastisk. Fargene er favoritt for mange også på baderommet og er lekkert på et rom man ønsker skal være tidløst og som skal se fint ut i mange år. 

Cloud
Fantastiske Cloud i TC 400 i ny farge som er deilig og gylden. Odeo håndklær i jaquard i gullkurven Watsu. Sengeteppe Capri. Alt fra Turiform.

Den nye skandinaviske stilen – japandi – som er en fusion mellom skandinavisk og japansk estetikk - er fortsatt hyperaktuell. Noen velger å trekke den mot det asketiske, men den kan også være maksimalistisk. Det noe rent og varmt i denne stilen som skiller seg fra tidligere minimalistiske trender, da det organiske og naturlige er toneangivende og det passer godt i de norske hjem og den norske folkesjelen. 
Aniu sengesett

   
Design Aniu sengesett og sengeteppe og puter i design Core. Alt fra Simen Staalnacke.

Fargene er ofte naturlige og det er store innslag av naturens former og farger. Samtidig kan kunsten, møblene og tekstilen være dominerende og spenstige og sterkt grafiske. Det blir både lekent og strengt på samme tid, og er lett å like. 

Senbazuru

 

 

Weekend Getaway Collection designet av Simen Staalnacke er et perfekt eksempel på Japandi. Her vist ved design Senbazuru i nydelig sateng. Tokyo tilbehør i svart marmor og Core håndklær.

Vi må ikke glemme kimonoen – dette must have plagget – som vi bare elsker. Den er lett å slenge på seg når man står opp av sengen, og er et plagg man kan bruke morgen som kveld. Dessuten er den super å rulle sammen og legge i bagasjen når man skal ut å reise.
Shibuya kimono i myk viskose og Aniu kimono i jaquardvevet sateng

Shibuya kimono i myk viskose og Aniu kimono i jaquardvevet sateng. Design Simen Staalnacke.
 

Den aller viktigste trenden er å følge din egen smak, og lage ditt personlige hjem. Det avgjørende i å lykkes, er at stilen er helhetlig og gjennomført. Interiørbladene viser ikke bare store og prangende hjem, men personlige og fargerike, små og minimalistiske og merkelige og rare, og fellesnevneren for et vellykket resultat er helheten. Det er noe frigjørende og inspirerende å velge sine egne favoritter, og vi tilrettelegger nettopp for det – at vi skal inpirere til dine egne valg. Er du happy – blir vi happy.

Destination Tulum fra Staalnacke.
Destination Tulum fra Staalnacke. Design Akse fra Turiform. Bedtime Story fra Halvor Bakke.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.