Kom i høststemning med Turiform

Kalde høstnetter og klare dager

Naturens flammende fargenyanser kommer når høstdagene er varme og nettene kalde. Værgudenes humør bestemmer hvordan høstens blader vil se ut. Varm gul, gyllen bronse, vital rødt og magiske fiolette nyanser, og ikke minst himmelen som gir oss den sterkeste blåfargen. Mot slutten av oktober demper fargene seg og de mykere tonene avslutter høsten. Et balansert samspill av farger i både varme og kalde nyanser. Dette har inspirert til fargene i høstens kolleksjon fra Turiform. Helt i tråd med årets hyggetrend er fargene preget av naturens genuinitet og ærlighet. Dette speiler også vårt ønske om å ha det ekte i våre hjem.


Kombinasjonsmulighetene er mange

Velg etter humør og smak, både blant kontrasterende og de monokrome farger. Høstens nye kolleksjon fra Turiform består av mange delikate mønstre, slik at du kan sette ditt personlige uttrykk på soverommet og på badet. Luksuriøst og dekadent eller skandinavisk simplifisert og stilig. Skap ulike, unike stemninger hos deg selv. Kjenn etter hva nettopp du trives med. Du sitter på fasiten til dine ønsker og drømmer for ditt hjem og liv.


Påvirket av høstens farger

Vi blir uten tvil påvirket av høstens farger – om enn på ulikt vis. Noen finner gjenklang blant de dempede farvene, mens andre har behov for å hente frem sterkere krutt. Det påvirker vårt humør og sinnsstemning. Derfor har forholdet til naturen vært en påvirkningskraft til design, tekstiler og tilbehør i Turiforms produkter, denne høsten.


Diablo grå, Lea sengeteppe og Ana velour puter
 

Memo er ett av høsten nye design og speiler nettopp høstens trender, med sitt delikate bladmønster. Bunnfargen er vibrant og levende i både en Cognac- og grønnfarge, som gir en fantastisk kontrast mot det moderne bladverket i grånyanser.

 

Eksklusiv vevemetode

Sateng er en eksklusiv vevemetode som gir en ekstra glanset overflate, med en mattere bakside. Garnet har få bindepunkter i veven, sammenlignet med en to-skaft. Den siden som brukes til rettside har ofte langt flere tråder enn baksiden. Dette gir den skinnende overflaten. Sateng sengetøy virker svalende og gir deg den gode velværefølelsen.


Fredrik er et lekkert rutedesign i myk og deilig bomull i god kvalitet. Med sine to dempede grå- og blåfarge passer den like godt på det urbane som det elegante soverommet.

Hyggetrenden

Vi er atter en gang i perioden hvor vi finner frem pledd og stearinlys. Og enten du er på hytta eller i byen er det «kos og hygge» som står i fokus. Ja, det er faktisk trendy å hygge seg! Det er nå også tid for å bytte sommerdynen med en som luner litt mer. Du fortjener å skjemme deg bort i en raus dundyne! Når gamle furutrær slår sine krokete grener sammen i høstens stormer er det ekstra deilig å gå tidlig til sengs i en deilig varm dyne med et mykt og luksuriøst sengesett.


Uno er superelegant i sin enkelhet og magisk i kvalitet. Laget i en enzymvasket bomullssateng føles den eksklusiv mot huden.


Du finner alle de flotte produktene fra Turiform her:
http://www.nordicform.no/egenprodusert/tf


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.